Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt in vanzare la pretul de 170 de dolari

Estimated read time 3 min read


Dacă ești în căutarea unor oferte pentru căști true wireless, iată o ofertă pe care ar trebui să o iei în considerare — căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt disponibile la doar 170 de dolari, după o reducere de 60 de dolari oferită de Samsung față de prețul lor inițial de 230 de dolari. Nu știm cât timp mai este valabilă această reducere, așa că trebuie să iei o decizie rapidă dacă vrei să cumperi aceste căști wireless. Dacă le dorești, procedează cu achiziția cât mai curând posibil, deoarece oferta ar putea să se încheie în orice moment.

De ce ar trebui să cumperi căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro?

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro oferă sunet de calitate de studio și în același timp au un design confortabil, astfel încât să poți asculta în continuare listele tale de redare preferate sau să urmărești mai multe episoade din serialele de streaming, beneficiind de o durată de viață a bateriei de până la 8 ore și până la 30 de ore împreună cu husa lor de încărcare. Căștile wireless se conectează ușor la dispozitivele Samsung Galaxy, dar funcționează la fel de bine și dacă folosești un iPhone. În cazul în care le pierzi vreodată, funcția SmartThings Find te va ajuta să le localizezi, iar ele beneficiază de rezistență IPX7 la apă, ceea ce înseamnă că pot rezista la scufundare în apă de până la 1 metru timp de 30 de minute.

Una dintre caracteristicile cele mai interesante ale căștilor Samsung Galaxy Buds 2 Pro este concepută pentru călătorii frecvente. Utilizând un smartphone Samsung Galaxy compatibil, poți activa funcția Live Translate pentru a auzi traduceri în timp real pentru conversațiile față în față, permițându-ți să înțelegi limbile străine. Căștile wireless oferă, de asemenea, anulare activă a zgomotului pentru a bloca sunetele nedorite, cu un mod de conversație inteligent care le plasează automat în modul ambient și le reduce volumul atunci când detectează că încerci să vorbești cu o altă persoană.

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt o pereche excelentă de căști wireless, iar ele devin o opțiune și mai atractivă dacă le poți obține cu reducerea de 60 de dolari oferită de Samsung. De la 230 de dolari, au ajuns la un preț mai accesibil de 170 de dolari, dar nu se știe pentru cât timp. Dacă crezi că căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt perfecte pentru tine, ar trebui să încetezi să mai eziti, deoarece ai putea pierde economiile. Finalizează tranzacția pentru a-ți asigura propriile căști Samsung Galaxy Buds 2 Pro imediat, pentru că nu ai vrea să pierzi economiile.

Similare