3 motive pentru care voi folosi cu adevarat noua baterie externa pentru iPhone de la Anker

Estimated read time 5 min read

Bateriile externe sunt un rău necesar, și chiar dacă nu te consideri un „utilizator intens” care probabil va descărca bateria unui telefon în mai puțin de o zi, vor exista momente când una va fi de ajutor. Și atunci când sunt nevoit să port una, vreau să fie cât mai utilă și versatilă posibil.

Bateriile externe sunt uneori inevitabile, iar chiar și pentru cei care nu se consideră utilizatori excesivi, există momente când acestea sunt extrem de utile. Și atunci când sunt nevoit să port una, vreau să fie cât mai utilă și versatilă posibil. Am încercat Anker MagGo Power Bank 10K – ceea ce înseamnă că are o celulă de 10.000mAh în interior – și există trei motive pentru care sunt mulțumit să îmi ocupe spațiu valoros în geantă.

  1. Are un ecran Nici nu m-am așteptat să-mi pese dacă bateria externă are un ecran. Până la urmă, tot ce îmi doresc este să îmi încarce bateria telefonului atunci când este necesar, iar un ecran pare relativ superfluu pentru această sarcină. M-am înșelat. Anker MagGo Power Bank are un ecran mic pe lateral care oferă mult mai multe informații la o simplă privire decât gama obișnuită de LED-uri pe care le găsești la alte baterii externe.
  2. Oferă încărcare rapidă prin cablu și un suport În timp ce ecranul este foarte util și va fi caracteristica care atrage cea mai mare atenție, nu va face ca telefonul să se încarce mai repede. Cu toate acestea, încărcarea wireless Qi2 de 15 W este mai rapidă decât standardul mai vechi de încărcare wireless de 7,5 W. Anker știe asta și de aceea poți conecta un cablu USB-C în portul bateriei externe și în telefon pentru a activa încărcarea rapidă prin cablu de 27 W.
  3. Performanța încărcării Pentru a vedea cât de rapidă poate fi încărcarea wireless Qi2, am încărcat iPhone 15 Pro Max de la 50% baterie la plin folosind Anker MagGo Power Bank complet încărcată. A durat aproximativ o oră pentru a ajunge la 90% și încă 40 de minute pentru a ajunge la 100%. Bateria externă a trecut de la 100% la 58%, sugerând că poți obține o singură încărcare completă plus puțin mai mult din celula de 10.000mAh. Atât telefonul, cât și bateria externă s-au încălzit, dar nu au devenit fierbinți, ceea ce este de așteptat atunci când folosești un încărcător rapid.

Este făcută din aluminiu, așa că are o senzație de calitate înaltă, substanțială.

Să ne întoarcem la ecran, deoarece nu este un succes complet. Atunci când se încarcă, afișează, de asemenea, un timp în ore și minute. Când am plasat telefonul pentru a se încărca, ecranul arăta 1 oră și 50 de minute, iar la sfârșitul încărcării, arăta șapte ore și 44 de minute. Timpurile afișate fluctuează și ele pe parcursul procesului de încărcare, și vor arăta timpuri mai lungi și mai scurte pe tot parcursul. Nu aveam nicio idee ce înseamnă aceste timpuri, așa că am verificat cu Anker. Aparent, este timpul în care poți lăsa telefonul să se încarce în funcție de energia rămasă în celula bateriei externe.

Creierul meu nu prea înțelege numerele, așa că mă doare un pic când încerc să înțeleg cum ar fi util să știu acest lucru când există o afișare a procentajului direct deasupra, și simt că spune practic același lucru. Aș prefera cu adevărat să fie afișat ceva mai evident (și util), cum ar fi un timp aproximativ de încărcare, dar voi accepta acest lucru ca singurul dezavantaj major al bateriei MagGo Power Bank.

Este destinată doar iPhone-ului? Lateralul bateriei externe Anker MagGo Power Bank.Andy Boxall / Digital Trends Lateralul bateriei externe Anker MagGo Power Bank, arătând ecranul.Andy Boxall / Digital Trends Andy Boxall / Digital Trends Acestea sunt trei caracteristici distinctive care fac din MagGo Power Bank mai mult decât o simplă baterie externă pentru iPhone. În prezent, iPhone-ul este singurul smartphone care folosește tehnologia de încărcare Qi2, dar aceasta va fi disponibilă și pentru telefoanele Android în viitor. MagGo Power Bank 10K este încă compatibilă cu alte telefoane, însă va încărca wireless la cea mai mică viteză.

Acum că știi de ce Anker MagGo Power Bank este atât de utilă, ce mai e despre ea? Este o cutie rectangulară care are aproximativ două treimi din lungimea iPhone-ului tău 15 Pro Max, dar este de două ori mai groasă și chiar mai grea, având aproape 20 mm și 250 de grame. Cu toate acestea, este făcută din aluminiu, așa că are o senzație de calitate înaltă și substanțială.

Similare