Sezonul 4 din „The Boys” introduce cel mai inteligent supe si pe Firecracker de extrema dreapta in grupul celor sapte

Estimated read time 4 min read

Gluma recurentă din seria Amazon „The Boys” este că cei Șapte, echipa principală de supereroi a Americii, nu include niciodată de fapt șapte membri. „Au fost doar pentru un total de două episoade în istoria serialului episodul 1 și apoi momentul în care Supersonic a fost în cei Șapte în sezonul 3 și atât,” a declarat showrunner-ul Eric Kripke pentru Entertainment Weekly. „Din când în când, unul dintre scenariștii mei spune, ‘Putem aduce un alt personaj în cei Șapte?’ Dar mie mi se pare amuzant că niciodată nu sunt șapte membri.”

Sezonul 4, care va avea premiera pe Prime Video cu trei episoade pe 13 iunie, nu face excepție. Într-o previzualizare exclusivă pentru EW, Homelander (Antony Starr) îi prezintă pe cei doi noi supereroi care îi vor aduce rangurile la șase, Sister Sage (Susan Heyward) și Firecracker (Valorie Curry).

Tehnic, sunt trei supereroi noi. Homelander însuși a făcut o gaură prin Black Noir în sezonul trecut, dar Kripke confirmă că Nathan Mitchell, actorul din spatele supereroului fără dialog și mereu mascat, se va întoarce pentru a juca un personaj complet nou care poartă costumul Noir.

„Pe lângă asta, ar fi stricat surpriza să dezvăluim cine este și cum este acea persoană,” remarcă Kripke. „Voi spune că, într-o lume care parodiază oarecum showbiz-ul, este amuzant să mergi la un supererou anonim și să-i spui, ‘Avem nevoie să preiei acest rol și vei fi complet anonim, dar vei juca acest alt rol.’ Este o provocare amuzantă pentru un actor.”

În ceea ce-i privește pe ceilalți doi, Kripke și echipa sa de scenariști au examinat arhetipurile de supereroi pe care încă nu le-au parodiat în modul lor ireverențios în drama satirică cu rating R. Unul dintre aceștia este cea mai inteligentă persoană din lume, care în acest caz este Sister Sage.

„Este o putere atât de amuzantă,” spune Kripke. „Multe lumi ale supereroilor au acest personaj. În timp ce majoritatea dintre ei sunt de obicei bărbați albi foarte slabi, noi am vrut o femeie de culoare crescută într-o zonă cu resurse economice scăzute, așa că nimeni nu o ascultă. Este atât un comentariu, cât și o satiră că ai literalmente cea mai inteligentă persoană din lume care ar putea vindeca toate problemele societății, dar pur și simplu nu poate face pe nimeni să o asculte. Astfel, devine o misantropă amărâtă.”

Pierderea lumii în acest sens devine câștigul lui Homelander. Fiind poate cel mai periculos supererou de pe planetă, care a ucis pe cineva cu sânge rece într-un parc aglomerat la sfârșitul sezonului trecut și a fost lăudat de susținătorii săi fanatici, el este singurul care o ascultă de fapt pe Sister Sage. „Am spus întotdeauna că una dintre cele mai mari probleme ale lui Homelander este că este înconjurat de idioți,” adaugă Kripke. „Prin urmare, dacă ai putea aduce pe cineva care este un geniu tactic, asta l-ar face pe Homelander mult mai periculos.”

În ceea ce privește pe Firecracker, probabil că vă puteți imagina inspirația după paleta de culori roșu-alb-albastru a costumului ei și dragostea ei pentru arme. Dacă Matthew Edison este prezentatorul de tip Tucker Carlson la Vought News, Kripke face aluzie la Kristi Noem, posibil vicepreședinte pentru Donald Trump, când vorbește despre Firecracker adică, tipul de personalitate politică extremistă care ar putea declara deschis că și-a împușcat animalele de companie.

„Se pare că există întotdeauna ceva mai nebun,” explică el. „Firecracker reprezintă atât membrii mișcărilor orientate spre conspirații, cât și mass-media de extremă dreaptă. Acest personaj are o poveste surprinzătoare care o leagă de unele dintre personajele din lumea noastră și a fost interesant să aducem unul dintre acești personaje care poartă pistolul și spune ‘Mi-am împușcat cățeii.'” Pe scurt, toți sunt vești proaste.

Similare