Fanii lui Kylie Jenner cred ca noul teaser pentru „The Kardashians” este despre Timothée Chalamet

Estimated read time 2 min read

Vedeta din „The Kardashians” a adoptat un look elegant într-un videoclip postat pe contul de Instagram al reality show-ului de pe Hulu miercuri, în care a prezentat un teaser pentru sezonul viitor, care va fi disponibil pe 23 mai. Clipul rapid a inclus o remarcă a surorii lui Kylie, Kim Kardashian, care a menționat că familia a decis să încetinească ritmul anul trecut. Apoi, sora Khloé Kardashian pare să spună că de fapt nu au făcut asta.

La finalul teaserului pentru sezonul 5, apare o fotografie cu Kylie, Kim și Khloé, alături de surorile Kendall Jenner și Kourtney Kardashian și mama lor, Kris Jenner, toate aranjate și îmbrăcate în tonuri pământii, pe un fundal deșertic.

Deșertul a stârnit curiozitatea oamenilor, având în vedere că iubitul presupus al lui Kylie, Timothée Chalamet, joacă în cel mai recent blockbuster al său, filmul de acțiune-fantezie „Dune: Partea a 2-a”, care are loc pe planeta aridă Arrakis.

Joi, contul a distribuit o imagine cu Kylie în aceeași ținută și cuvintele „1 săptămână”. Fanii au fost încântați, unii dintre ei referindu-se la „era Dune” a magnatului de cosmetice.

Jenner și actorul, a cărui filmografie include și filmele „Wonka” și „Call Me Be Your Name”, se zvonește că se întâlnesc din începutul anului 2023. Deși și-au păstrat în mare parte relația departe de lumina reflectoarelor, ei au fost văzuți sărutându-se la Golden Globes în ianuarie.

În iulie, rapperul Travis Scott, fostul lui Kylie, părea să-l ironizeze pe Chalamet în piesa sa „Meltdown” de pe albumul său „Utopia”. Versurile includ linii precum: „Chocolate AP și ciocolata Vs, am fabrica Willy Wonka / Ard un atlet ca și cum ar fi calorii, găsește altă flacără la fel de fierbinte ca mine.”

Cel de-al cincilea sezon al „The Kardashians” are premiera pe 23 mai pe Hulu.

Similare