Seful echipei „House of the Dragon” l-a felicitat pe Milly Alcock pentru rolul in „Supergirl”: „Literalmente, cerul este limita”

Estimated read time 3 min read

Când actrița din Sydney, Milly Alcock, în vârstă de 24 de ani, a obținut rolul celei mai noi Supergirl din Hollywood, după debutul său important în serialul HBO „House of the Dragon”, Ryan Condal, showrunner-ul prequelului „Game of Thrones”, i-a transmis felicitările sale.

„Ne-am trimis mesaje, dar auzisem un zvon că ea era în ultima rundă de selecție pentru rol. Era ceva legat de faptul că reprezentanții ei aveau nevoie de o scrisoare din partea mea pentru imigrație, ceva destul de banal,” a declarat Condal pentru Entertainment Weekly. „Așa că i-am scris pentru a-i spune, ‘Totul este rezolvat. Spune-mi dacă ai nevoie de altceva. Apropo, ești Supergirl?’ Apoi am primit un șir de emoji-uri care nu răspundeau deloc la întrebare, dar m-au intrigat.”

Ryan Condal a fost prezent la premiera mondială a seriei dramatice originale HBO „House Of The Dragon” la Muzeul Academiei de Arte Cinematografice pe 27 iulie 2022 în Los Angeles, California, iar Milly Alcock a participat la petrecerea de aniversare de 60 de ani a TAG Heuer Carrera la Outernet London pe 20 aprilie 2023 în Londra, Anglia.

Milly Alcock a fost oficial anunțată în rolul Karei Zor-El din universul DC în ianuarie. Ea a fost în competiție cu mai mulți alți actori, inclusiv Meg Donnelly din „The Winchesters” și vocea Supergirl în filme animate, Cailee Spaeny din „Priscilla”, și Emilia Jones din „CODA”.

„Când vestea a devenit oficială, am spus, ‘Este incredibil și sunt atât de mândru de tine,'” a continuat Condal. „Ea este o persoană și o actriță tânără minunată. Acum, cerul este limita în fața ei. Literalmente, cerul este limita pentru că vei zbura prin el. Dar este pur și simplu nebunesc pentru mine, sunt atât de mândru de ea și atât de fericit pentru ea, și cred că este minunat. Sper doar să ajungă să filmeze la Leavesden [studioul din Marea Britanie unde se filmează House of the Dragon] astfel încât să putem să ne vizităm reciproc pe platourile de filmare.”

Milly Alcock a intrat în atenția internațională când a jucat în primele cinci episoade ale „House of the Dragon” ca Rhaenyra Targaryen, moștenitoarea Tronului de Fier în perioada care a precedat războiul civil Targaryen cunoscut sub numele de Dansul Dragonilor. Emma D’Arcy preia acum rolul principal după un salt major în timp în primul sezon care i-a prezentat pe spectatori personajul în anii săi de maturitate.

Deși nu există planuri de a o readuce pe Alcock ca tânăra Rhaenyra pentru „House of the Dragon” (deocamdată), ea va fi ocupată cu proiectele DC. După „Superman” – care îi are în rolurile principale pe David Corenswet ca Omul de Oțel, Rachel Brosnahan ca Lois Lane, și Nicholas Hoult ca Lex Luthor – ea își va relua personajul în filmele DC, inclusiv în propriul său film „Superman: Woman of Tomorrow”.

„Sunt atât de entuziasmată să fac parte din familia DC,” a spus Alcock într-o declarație la momentul distribuirii ei.

Similare