Serialul Marvel al Sony, „Silk: Spider Society” a fost anulat de Amazon

Estimated read time 3 min read

Nu vă așteptați să o vedeți pe Cindy Moon pe ecran prea curând.

„Silk: Spider Society”, serialul TV live-action planificat despre supereroina Marvel Cindy Moon, a fost anulat la Amazon, conform confirmărilor de la Entertainment Weekly. Anunțat inițial în 2022, Silk urma să fie primul dintr-o serie de seriale Marvel live-action produse de Sony Pictures Television. Angela Kang, showrunner-ul de la „The Walking Dead”, fusese inițial atașată pentru a dezvolta acest show.

Conform mai multor rapoarte ale presei de specialitate, Sony intenționează să ofere serialul altor distribuitori pentru a găsi o nouă casă.

Sony deține drepturile pentru peste 900 de personaje din benzile desenate Marvel, majoritatea având legături cu Spider-Man, iar în noiembrie 2022, compania a anunțat planuri de a lansa o „suită de seriale de televiziune live-action” bazate pe aceste personaje. Silk era menit să fie primul astfel de serial, concentrându-se pe supereroina americano-coreeană Cindy Moon. În benzile desenate, Moon dobândește superputeri după ce este mușcată de același păianjen radioactiv care l-a mușcat pe Peter Parker, iar serialul urma să o urmărească pe măsură ce „evadează din închisoare și caută familia dispărută în drumul său de a deveni supereroina cunoscută ca Silk.”

La acea vreme, Kang era atașată să dezvolte seria alături de Amy Pascal și producătorii filmului „Spider-Man: Into the Spider-Verse”, Phil Lord și Chris Miller.

De-a lungul anilor, Sony a încercat să dezvolte mai multe proiecte despre Silk: Încă din 2018, existau zvonuri despre un film Cindy Moon, și se aștepta ca ea să apară într-un spinoff animat, condus de femei, din Spider-Verse.

La începutul acestui an, Ankler a raportat că sala de scriitori pentru „Silk: Spider Society” a fost pusă în pauză, păstrând-o pe Kang ca showrunner, dar eliberând staff-ul de scriitori pentru a urmări alte oportunități de muncă. Conform Ankler, Amazon dorea să refocalizeze serialul „cu o audiență mai orientată către bărbați”, având în vedere succesul streamerului cu seriale precum „The Boys” și spinoff-ul său, Gen V.

Știrea despre Silk vine la doar câteva zile după ce Amazon a confirmat planurile pentru un alt serial Marvel: Nicolas Cage a fost confirmat să joace într-un serial live-action Spider-Man Noir, după ce a împrumutat vocea personajului în filmele animate Spider-Verse. Serialul îl va urmări pe eroul lui Cage în alb-negru pe măsură ce lucrează ca detectiv particular în New York-ul anilor 1930, luptându-se cu statutul său de singurul supererou al orașului. Oren Uziel și Steve Lightfoot vor fi showrunnerii, după ce au dezvoltat seria împreună cu Pascal, Lord și Miller. Seria va avea premiera în SUA pe MGM+ și global pe Prime Video.

Similare