Profita de ocazie pentru a obtine doua dintre cele mai bune JRPG-uri de la renumitul dezvoltator Atlus acum disponibile pe platforme PC la preturi reduse, cu o reducere temporara.

Estimated read time 2 min read

Atlus oferă reduceri semnificative pentru versiunile PC ale două dintre cele mai apreciate jocuri din seria Persona. Persona 5 Royal este disponibil acum la prețul de 23,89 dolari (cu o reducere de 62% față de prețul său standard de 62,99 dolari), iar Persona 3 Reload este oferit la 45,39 dolari (cu o reducere de 39% față de prețul său standard de 75,59 dolari) pe platforma CDKeys.

Ce trebuie să știi despre Persona 5 Royal: Persona 5 Royal este un JRPG nonconvențional care combină explorarea temnițelor, luptele pe ture și elementele de roman vizual. Povestea urmărește aventurile unor elevi de liceu, cunoscuți sub numele de Phantom Thieves, care folosesc o putere misterioasă numită Persona pentru a lupta împotriva corupției din societatea lor. Cu toate că jocul a debutat inițial pe PlayStation 3 în 2016, ediția Royal a adus îmbunătățiri semnificative la nivelul jocului și graficii.

Ce trebuie să știi despre Persona 3 Reload: Persona 3 Reload, o reimaginare a clasicului Persona 3, îți oferă rolul unui elev de liceu care explorează un fenomen misterios cunoscut sub numele de Dark Hour. Împreună cu grupul SEES, vei lupta împotriva creaturilor numite Shadows pentru a salva umanitatea. Versiunea îmbunătățită aduce grafică îmbunătățită și mecanici de joc revizuite pentru a oferi o experiență de joc mai fluidă și mai profundă.

De ce să profiți de aceste oferte: Aceste reduceri oferă oportunitatea perfectă de a experimenta două dintre cele mai bune jocuri JRPG la prețuri accesibile. Fie că ești fan al seriei Persona sau un iubitor al JRPG-urilor, aceste titluri oferă ore întregi de distracție și aventură.

Ofertele pentru Persona 5 Royal și Persona 3 Reload sunt temporare, așa că este indicat să acționezi rapid pentru a nu rata aceste prețuri avantajoase.

Similare