Ofertele pentru HP Envy: Laptopul cel mai popular de la HP incepe de la 630 de dolari

Estimated read time 4 min read

HP este una dintre cele mai bune mărci de laptopuri din industria laptopurilor, având o selecție vastă de laptopuri din care puteți alege, inclusiv unele dintre cele mai bune laptopuri de pe piață. În mod specific, însă, gama HP este probabil în fruntea clasamentului când vine vorba de laptopuri versatile și relativ bine evaluate. Deși există o varietate destul de mare de configurații și variante ale HP Envy, am selectat cele pe care credem că veți obține cea mai bună valoare pentru banii dvs. Cu toate acestea, dacă nu ați găsit ceva anume căutați, asigurați-vă că verificați și alte oferte excelente de laptopuri.

Laptopul convertibil HP Envy x360 este o opțiune excelentă pentru aproape oricine, în special pentru cei care apreciază funcționalitatea touchscreen-ului unei tablete. Este bine proiectat și extrem de subțire, făcându-l un dispozitiv cu adevărat portabil. În ciuda portabilității sale, are totuși un ecran tactil imersiv de 15,6 inch, ideal pentru creatori, cei care iau notițe și cei care urmăresc seriale. Calitatea constructiei și durabilitatea de top, tehnologia de încărcare rapidă, cititorul de amprente și durata mare de viață a bateriei sunt principalele caracteristici ale acestui laptop convertibil cu touchscreen HP Envy x360. Concurează bine cu cele mai bune laptopuri 2-in-1. Versatilitatea și capacitatea sa generală îl fac un companion demn pe orice birou și în orice împrejurare.

Laptopul HP Envy de 17 inch este unul dintre cele mai bune laptopuri, oferind o experiență rapidă, receptivă și captivantă de calcul în viața dvs. digitală. Configurat pentru această ofertă, are toată puterea pe care majoritatea utilizatorilor ar putea-o avea nevoie vreodată, fiind echipat cu un procesor Intel 14-core i7 cu o frecvență de până la 4,5 GHz. De asemenea, are 16 GB de memorie RAM și grafică Intel Arc. Inclus și 512 GB de stocare solidă, o opțiune rapidă cu suficient spațiu pentru toate aplicațiile și software-ul dvs. Este o combinație bună între putere și accesibilitate, și reprezintă o alternativă mult mai accesibilă la laptopuri precum Apple MacBook Pro.

Dacă modelul HP Envy de 17 inch nu este suficient de portabil pentru dvs., dar totuși doriți puțin mai mult spațiu pe ecran, acest laptop HP Envy de 16 inch oferă un compromis plăcut. Este puternic, cu un procesor Intel i7, o placă grafică Arc A370M și 16 GB de RAM. O cameră web HD se potrivește bine cu ecranul de rezoluție QHD de 16 inch, făcând acest laptop o opțiune de luat în considerare dacă căutați ceva similar celor mai bune laptopuri pentru videoconferințe. De asemenea, este un laptop de luat în considerare dacă lucrați de la distanță, deoarece dimensiunea sa intermediară poate satisface cerințele celor care caută atât putere, cât și portabilitate.

Acest laptop HP Envy de 17 inch se apropie de specificații și caracteristici de nivel profesional. Are un procesor Intel Ultra 7 de generația a 14-a și o puternică placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3050. Acest lucru ar putea atrage creatorii de conținut, cum ar fi fotografi și editori video. Acest laptop are, de asemenea, 32 GB de memorie și un spațiu de stocare complet de 1 TB. Acestea sunt specificații rare, de nivel profesional, de găsit la acest preț. Ecranul este tactil, FHD și are 17,3 inch, făcând acest laptop opțiunea ideală și accesibilă atunci când vine vorba de crearea de conținut sau de activitățile din timpul zilei de lucru.

Similare