Cum sa urmaresti evenimentul mare al Apple pentru iPad pe 7 mai

Estimated read time 3 min read

Ca și în cazul evenimentelor anterioare ale Apple, evenimentul viitor va fi disponibil pentru streaming pe diverse platforme, inclusiv pe site-ul Apple, în aplicația Apple TV, pe X (anterior cunoscut sub numele de Twitter) și pe YouTube. Compania deja are link-ul disponibil prin intermediul site-ului său oficial. În curând ar trebui să apară și în aplicația Apple TV, precum și pe conturile de social media ale Apple și pe YouTube. Caută contul oficial X al Apple pentru acoperirea pe acea platformă.

În mod alternativ, poți urmări transmisia în direct chiar aici folosind player-ul YouTube de mai sus.

La ce oră este evenimentul Apple de pe 7 mai? Acest eveniment Apple este programat pentru ora 7 dimineața PT / 10 dimineața ET în ziua de marți, 7 mai. Ai putea observa că programarea este mai devreme decât de obicei. În mod obișnuit, evenimentele de presă ale Apple încep la ora 10 dimineața PT. Nu este clar de ce acest eveniment în parte are loc mai devreme în zi decât de obicei, dar dacă locuiești pe coasta de vest, pregătește-te pentru o dimineață devreme dacă vrei să urmărești evenimentul în direct.

La ce ne putem aștepta de la evenimentul Apple de pe 7 mai? Apple este așteptat să evidențieze patru produse noi în cadrul evenimentului viitor. Versiunile din 2024 ale modelelor de iPad Pro de 12.9 inch și 11 inch sunt cele mai semnificative produse așteptate să fie dezvăluite. Pentru prima dată, se așteaptă ca ambele modele să fie dotate cu tehnologie OLED, un chipset M4 complet nou și alte caracteristici noi.

De asemenea, se zvonește că Apple va actualiza gama sa de iPad Air cu două modele noi. Primul model este așteptat să aibă un ecran de 10.9 inch, în timp ce al doilea model este zvocat să aibă un ecran de 12.9 inch, ceea ce va fi o premieră pentru gama de iPad Air. Se așteaptă ca ambele modele să fie alimentate de un chipset M3, deși nu este clar ce tehnologie de afișare va fi folosită.

De asemenea, este de așteptat să fie lansate un nou Magic Keyboard și un nou Apple Pencil săptămâna viitoare. Ambele dispozitive probabil vor fi compatibile cu noile tablete. Se crede că Magic Keyboard-ul ar putea fi fabricat din aluminiu, făcându-l mai durabil decât modelele anterioare. S-ar putea să aibă și o suprafață de urmărire a cursorului mai mare. Noul Apple Pencil este așteptat să fie un succesor al Apple Pencil 2 și să ofere mai multe caracteristici decât Apple Pencil USB-C lansat anul trecut.

Digital Trends va oferi acoperire a evenimentului Apple. Revino des pentru actualizări.

Similare